BIJDRAGEN AAN EEN BETERE WERELD EN DAARBIJ MERKWAARDE VERSTERKEN

Duurzame marketing

Wil jij van jouw bedrijf een sterk en gezond merk maken dat écht toekomstbestendig is? Let me help you! Vanuit mijn marketingkennis bied ik verschillende mogelijkheden om dit te realiseren. Het is tijd voor de nieuwe economie, marketing 3.0 en het schrijven van een nieuw verhaal!

5CFDC218-AA5F-48BE-9877-0734C32CA410-B11
 

"Ik zorg dat de identiteit en de gewenste impact op één lijn komen te liggen en elkaar versterken. Daarmee geven we niet alleen jouw bedrijf een sterke positie en meer waarde, maar zorgen we ook voor een leefbare aarde en toekomstbestendige economie. "

 

MISSIE TOEKOMSTBESTENDIG

Wil jij op een succesvolle manier impact maken? Met een sterk en krachtig merk waarmee je klanten echt aanspreekt? Dan ben je op het juiste adres! In een tweedelige strategische sessie kijken we naar passende impact die het merk versterkt en ontwikkelen we een merkstrategie en -campagne die klanten effectief activeert en bindt. 
​In een wereld waar consumenten verwachten dat bedrijven verantwoordelijkheid nemen, kan je als bedrijf natuurlijk niet achterblijven. ‘Iets goed doen’ is niet meer het afvinken van lijstjes voor MVO. Tijden veranderen en het is aan jou om nieuwe idealen te vinden, hier naar te handelen en een sterk merk neer te zetten. Be better than you were yesterday.


Met MISSIE TOEKOMSTBESTENDIG help ik je tijdens 2 sessies op persoonlijke en effectieve wijze naar een meer duurzame werkwijze. Waar marketingbureaus stoppen, ga ik verder. Het is dé manier om positieve verandering binnen het bedrijf te realiseren en de fundamentele basis voor een sterke merkstrategie. 

Naar wens kan ik ook in de uitwerking een actieve rol blijven spelen. Dit kan in overleg en op maat, afhankelijk van de uitkomst van deze sessie.

 
IMG_4192_edited_edited.jpg

MARKETINGSTRATEGIE EN UITVOERING

De duurzame marketeer voor duurzame, sociale en maatschappelijke ondernemingen

Heb je al een prachtig bedrijf met bijpassende missie en zet jij je in voor een toekomst waar het wel kan maar lukt het niet om jouw unieke verhaal aan de buitenwereld te tonen? Worden de juiste klanten niet bereikt en heb je het gevoel dat dit anders kan? Ik help je door middel van marketingstrategie, storytelling en creatieve content. Zo zorgen we er samen voor dat jouw boodschap wél overgebracht wordt en je merk de aandacht krijgt, die het verdient.

 

START HET KLIMAATDEBAT IN JOUW ORGANISATIE

Ambassadeur Climate CleanUp

Ik ben trotse ambassadeur van Climate CleanUp. Een non-profit organisatie die 1500 gigaton Co2 uit de lucht gaat halen met behulp van natuurlijke oplossingen. Hiervoor worden praktische toepassingen gebruikt voor het bedrijfsleven. En nee, dat is echt geen rocket science. Het zijn juist haalbare oplossingen die iedereen nu al kan toepassen in zijn of haar bedrijf. 


Spreker op locatie
We gebruiken het gedachtegoed van Paul Hawken’s boek Drawdown en de documentaire 2040. Als spreker ben ik in te huren om deze documentaire op locatie te laten zien en te vertellen over hoopvolle oplossingen die nú al bestaan en toegepast kunnen worden. 

Waarom deze documentaire? Omdat nauw aansluit bij mijn visie over het nieuwe verhaal, de nieuwe economie en Marketing 3.0. De docu laat zien dat er hoop is en dat het schrijven van een nieuw verhaal wel degelijk mogelijk is. Zelfs al met oplossingen en technieken die nú al bestaan en die we allemaal kunnen toepassen en gebruiken.

De perfecte start van het klimaatdebat en duurzame reis in jouw organisatie!


Bekijk hieronder alvast de trailer!

 
 

PERSONAL BRANDING

Practice what you preach

Jij gelooft in de nieuwe economie en een wereld waarin iedereen zijn steentje kan bijdragen. Je hebt een prachtig bedrijf met een passende missie op het gebied van duurzaamheid of het sociaal-maatschappelijke vlak. Maar hoe ziet jouw personal branding er uit? 

Jij bent het visitekaartje van jouw bedrijf. Daarom bied ik een persoonlijk programma aan waarin we kijken hoe jij jouw positieve impact kan vergroten en negatieve impact kan verkleinen.


Dit programma wordt geheel afgestemd op behoeftes, waardes en slagkracht die we van te voren samen bepalen. Daarom is het perfect om jouw personal branding een boost te geven. 

IMG_4142.jpg
 

WAT ZEIDEN ANDEREN

 

MOBINEDERLAND

HAN-PAUL VAN WESTING

'Marijke werkt vanaf prille begin mee met MobiNoord en in ons MobiTeam. Ze gaf zowel doordachte adviezen over de merk opbouw, had een onderbouwde mening over de huisstijl maar ze verraste ons ook vaak met creatieve invullingen en ideeen (voor nu of later). En momenteel is ze onze traffic-heldin. Voor ons als startup is Marijke onze ideale marketing rechter en linkerhand. Strategisch, creatief en uitvoerend!'