HET REALISEREN VAN EEN BEWUSTE LEVENSSTIJL, BEGINT MET DE JUISTE MINDSET

Een leefbare wereld creëren, begint bij het veranderen van onze houding. Een nieuwe levensstijl met oog voor de natuur, de aarde en haar mensen. Dat is waar het start. Ben jij klaar voor die bewuste stap in de juiste richting?

IMG_9820_edited.jpg
 

JOUW SUSTAINABLE COACH

Als sustainable coach help ik je tijdens een 1-op-1 traject met het positief veranderen van je mindset en het creëren van een (meer) bewuste levensstijl.


Herkenbaar?


Je bent klaar voor een duurzame lifestyle en zet je graag in voor een leefbare wereld, maar…
… hebt geen idee waar je moet beginnen
… raakt verstrikt in alle info, tips en adviezen
… het voelt alsof je dingen niet meer mag en moet opgeven
… vindt het lastig om niet terug te vallen in oude gewoontes
… voelt je alleen en onbegrepen door je omgeving

No worries!


Zolang jij de drive hebt om voor een duurzame levensstijl te gaan of deze verder wilt ontwikkelen, kan ik je helpen. Tijdens een persoonlijk coaching traject kijken we samen naar jouw huidige levensstijl en hoe jij daarbinnen impact kan maken op de wereld. Van anders consumeren, tot bewuste keuzes, meer geluk en een minder drukke agenda.  Ik help je bij het vinden van de juiste richting, een richting die écht bij jou past. 


Daarnaast geef ik je handvatten om zelf duurzame keuzes te maken die aansluiten bij jouw leven en mindset. Een inspirerend traject, waarbij ik persoonlijke ontwikkeling, bewustzijn en duurzaamheid combineer. Zo ontstaat er een levensstijl met waarden die van betekenis zijn voor jou én de wereld.

 
IMG_9983.jpg

JOUW PERSOONLIJKE HANDLEIDING VOOR EEN DUURZAAM LEVEN

Op basis van jouw input en ons gesprek, ga ik aan de slag. Ik stel een persoonlijk e-book op die perfect aansluit bij wie je bent, waar je staat op het het pad naar duurzaamheid én wat je wilt bereiken. Zie het als een persoonlijke handleiding met informatie, tips & tricks en handvatten voor een duurzame mindset. Een mindset die past bij jou als persoon en waarmee je moeiteloos veranderingen maakt. 


Zo leer je jezelf los te koppelen van gewoontes, patronen en overtuigingen die van generatie tot generatie (ongemerkt) worden doorgegeven. Je wordt je bewust van wat er op onbewust niveau meespeelt in jouw consumeren en hoe je dit patroon doorbreekt. Wanneer je bevrijd bent van alle drang om te kopen, het goed te doen en mee te gaan met je omgeving, maak je bewuste keuzes die je écht gelukkig maken en geen schade aanrichten.

 

"Vanuit de juiste mindset volgen de juiste acties. Alleen zo krijg je een duurzame levensstijl die echt bij jou past en je op lange termijn zonder moeite en veel blijdschap toepast."

 

PERSONAL BRANDING

Practice what you preach

Jij gelooft in de nieuwe economie en een wereld waarin iedereen zijn steentje kan bijdragen. Je hebt een prachtig bedrijf met een passende missie op het gebied van duurzaamheid of het sociaal-maatschappelijke vlak. Maar hoe ziet jouw personal branding er uit? 

Jij bent het visitekaartje van jouw bedrijf. Daarom is dit persoonlijke programma de uitgelezen kans om jouw duurzame visite kaartje te versterken en te kijken hoe jij jouw positieve impact kan vergroten en negatieve impact kan verkleinen.

Learn More
IMG_4142.jpg
 

WAT MAG JE VERWACHTEN

Een nieuwe houding en mindset. Niet alleen naar jezelf, maar ook naar de wereld en de mensen om je heen. Zo maak je keuzes die écht bij jou passen en een positieve invloed hebben op de aarde en haar bewoners. Duurzame keuzes maken, kost je voortaan geen moeite meer. Jij weet precies wat je wel en niet moet doen en je waardes en gedrag liggen in één lijn. Dit brengt rust, geluk én het werkt aanstekelijk voor de mensen om je heen. Daarnaast heb je meer tijd over voor de dingen die er écht toe doen, namelijk verbinding en bezinning.

 

WERKWIJZE

Voor 149,- euro krijg jij een 1-op-1 coaching traject. Volledig afgestemd op waar jij nu staat in het leven en waar je graag naartoe wilt.

Hoe ziet dit traject eruit?

 • We starten met een online vragenlijst

 • In een online intake gesprek nemen we deze door en stel ik vragen 

 • Op basis hiervan stel ik een uniek en persoonlijk e-book op

 • Na ontvangst, nemen we deze samen door te en geef ik toelichting

 • Let’s GO! Jij kunt direct starten met een bewuste levensstijl 

 • Na een aantal weken plannen we een kort gesprek in voor een update, om te kijken hoe het gaat en om eventuele vragen te beantwoorden. 

Wat kun je verwachten: 

 1. Inzicht in jouw overtuigingen en patronen 

 2. Informatie en handvatten voor het aanmeten van nieuwe overtuigingen en patronen

 3. Nieuwe kijk op jouw cirkel van invloed 

 4. Weten waar de impact in zit en waar jij je slagkracht kan halen 

 5. Tips en tricks voor het dagelijks leven 

 6. Adviezen voor verdere verdieping en inspiratie

Met een ontspannen houding en plezier lukt het jou om de negatieve impact op de wereld te verminderen en tegelijkertijd de positieve impact op de aarde en haar bewoners te vergroten. 

IMG_4000.jpg
 

WAT ANDEREN ZEIDEN

 

BORIS - 32 JAAR

Onlangs ben ik als ondernemer van start gegaan in de duurzaamheidsbranche. Met een tech start-up die zich richt op een leefbare wereld kon mijn eigen gedrag niet achter blijven. Maar doordat mijn bedrijf nu alle aandacht nodig heeft, had ik geen tijd om uit te zoeken hoe ik mijn eigen leven kon verduurzamen. Het programma van Marijke was echt een geschenk uit de hemel! Na een belletje kreeg ik precies onder ogen wat ik kon doen om mijn positieve impact te vergroten en mijn negatieve impact te verkleinen.